تفاله انگور خوراک دام باقیمانده حاصل از فرایند تولید انگور، می تواند منبعی مهم از تغذیه برای دام ها باشد؛ این محصول که شامل دانه ها، پوست و ساقه های انگور است،
تفاله تر جو پس از فرایند خرد کردن و شستن مالت به دست می آید؛ این تفاله نسبت به تفاله ذرت یا تفاله گندم دارای ویژگی های خاصی است که آن را از سایر تفاله ها متمایز
تفاله تر چغندر یک محصول فرعی از صنعت قند و شکر است که از جذب بخش های قند، آب و دیگر مواد اساسی چغندر قند، تولید می شود.
تفاله سیب خوراک دام که از سیب های فرآوری شده تشکیل می شود، حاوی مقادیر قابل توجهی از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است که به عنوان یک غنی کننده تغذیه برای دام
تفاله خوراک دام یک ماده مغذی با ارزش برای دام ها است که از پسماند محصولات کشاورزی حاصل می شود؛ این تفاله ها اغلب شامل پوست، هسته، بذر و بقایای مواد تر و خوراکی
تفاله گوجه خشک، که به عنوان پسماند گوجه فرنگی به وجود می آید، حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است که می تواند برای خوراک دام ها اهمیت زیادی د
تفاله هسته انار که به طور عمده از پوست و هسته انار تشکیل شده است، ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی برای دام ها استفاده شود.
مصرف تفاله هسته خرما به عنوان یک منبع مواد غذایی برای دام ها به عنوان یک روش ارزان و موثر برای بهبود تغذیه آنان مطرح شده است.
بزرگترین مراکز عرضه تفاله گوجه در کشور کارخانجات تولید کننده رب، سس و آبمیوه می باشند که گاها تا روزانه 20 تن تولید تفاله دارند و می توان روزانه از آنها یک تریلی تفاله گوجه خریداری نمود.